Erbaa Ziraat Odası > Haberler > 2015 YILI ALAN BAZLI FINDIK DESTEKLEME ÖDEMELERİ BAŞLADI

2015 YILI ALAN BAZLI FINDIK DESTEKLEME ÖDEMELERİ BAŞLADI

Ruhsat verilen sahalarda fındık yetiştiriciliği yapan üreticilere 2015 yılı ürünü için dekar başına 170 lira alan bazlı gelir desteği ödemeleri yapılmaya başlandı. Destek alacak üreticilerimiz aşağıdaki tarihlerde TC lerinin son rakamlarına göre paralarını Ziraat Bankası' ndan alabilirler.
DUYURU !! 2015 ALAN BAZLI DESTEKLEME ÖDEMELERİ TARİHİ; TC SON HANESİ : 0-2 OLANLAR 17 HAZİRAN CUMA GÜNÜ SAAT 18:00'DEN SONRA HESAPLARINA YATACAK TC SON HANESİ : 4-6 OLANLAR 24 HAZİRAN CUMA GÜNÜ SAAT 18:00'DEN SONRA HESAPLARINA YATACAK TC SON HANESİ : 8 OLANLAR 1 TEMMUZ CUMA GÜNÜ SAAT 18:00'DEN SONRA HESAPLARINA YATACAK NOT : PARALAR SADECE ATM'LERDEN ÜRETİCİ KARTI İLE ÇEKİLEBİLECEK . KARTI OLMAYANLAR ZİRAAT BANKASINDAN TEMİN EDEBİLİR.