Erbaa Ziraat Odası

Başkanımız

Arif Yılmaz KÖKSAL

Erbaa Ziraat Odası Başkanı

1963 yılında Erbaa Çamdibi köyünde  doğdu.İlkokulu Çamdibi Köyünde,Ortaokulu Amasya Gökhöyük Ziraat okulunda, Liseyi Aydın Söke Ziraat teknik Lisesinde, Üniversiteyi  Erzincan Meslek Yüksek Okulu Bahçe  Ziraatı bölümünde okudu. 30 yıl Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Tekniker olarak görev yaptı. Görev esnasında Altmışevler Konut Yapı Kooperatifinin kuruluşunu ve Başkanlığını ,Erbaa Çamdibi Köyü Dayanışma Yardımlaşma Ve Güzelleştirme Derneğinin  kuruluşunu ve Başkanlığını, 4 yıl Erbaa Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanlığı, halen Yılmaz Kayalar Fen Lisesi okul aile birliği başkanlığını, Tema Vakfı Erbaa Temsilciliği, Erbaa Süt Üreticileri Birliği yönetim kurulu üyeliğini, Erbaa Organik Tarla Bitkileri Üreticileri Birliği Başkanlığını ve Şubat 2011 tarihinden itibaren  Erbaa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir. Tarım ve hayvancılıkla uğraşmakta olup evli ve 3 çocuk babasıdır.